Fastighetsunderhåll

Mest utvecklade arbetsledningssystemet för fastighetsunderhåll på marknaden.

AVUX® är en programvara för fastighetsunderhåll utvecklad med mer än 20 års erfarenhet, i samarbete med våra kunder. Med AVUX kan du enkelt samla information och rutiner som behövs för fastighetsskötsel på ett ställe. Information är alltid lättillgänglig Oavsett om du är på kontoret eller redan på destinationen.

Systemet innehåller alla nödvändiga funktioner för att öka kostnadseffektiviteten i fastighetsunderhållet.

Arbetstillsyn av fastighetsskötsel
Arbetstidsövervakning
Kommunikation
Fakturering
Allt i ett heltäckande paket!

AVUX-mjukvaran har mer än 20 000 dagliga användare och mer än 150 företag som kunder. Är ni nästa i tur?

Vad är AVUX?

AVUX är en programvara speciellt utvecklad för fastighetsskötselns behov, som sömlöst samlar olika fastighetsunderhållsinformation på en och samma plats. AVUX kan användas som du vill, antingen med en mobiltelefonapplikation eller direkt i en webbläsare på den enhet du väljer.

Spåra arbetstider, håll koll på fastighetsinformation, fakturering, kommunicera med kunder och anställda, spåra förbrukning, skicka rapporter, lägg till bilder och information till nödvändigt arbete, organisera arbetet på olika sätt och många andra funktioner som gör det dagliga fastighetsunderhållet enklare.

Eftersom tekniken utvecklas utvecklar vi också ständigt vår mjukvara utifrån den feedback och de önskemål vi får.

Varför välja AVUX?

AVUX är ett modernt fastighetsunderhållssystem i ständig utveckling, med vilket våra kunder har uppnått en genomsnittlig 15-20% ökning av effektivitet och lönsamhet vid användning av systemet.

Inga oklara serviceböcker eller papper, inga extra manuella steg. Hela företaget använder samma mjukvara och information mellan olika områden är alltid lättillgänglig på ett ställe.

Enkel att använda – använd programvaran på exakt den enhet du vill ha, var du än är, och antalet användare är inte begränsat.

Vi vill växa med dig – vår prissättning baseras på antalet fastigheter. Beräkna priset enkelt med vår priskalkylator.

Vi erbjuder även kontinuerlig kundservice tillsammans med ett obegränsat antal distansutbildningar för våra kunder.

Funderar du på att byta programvaran för fastighetsunderhåll?

Inga problem! Vi erbjuder en nyckelfärdig tjänst där vi överför data från det gamla systemet direkt till AVUX-systemet. Vi utbildar er i användningen av vårt system och erbjuder ett obegränsat antal distansutbildningar efter behov.

Vi ser till att du har alla nödvändiga verktyg för en mer effektiv och organiserad vardag genom hela kundrelationen.

Boka en kostnadsfri demo!

Låt oss presentera AVUX för dig och se själv dess förträfflighet. För detta behöver vi bara 30 min – 1 timme av din tid. Du bokar enkelt en tid direkt nedan.