Referenser

Vad tycker våra kunder om AVUX? Här hittar du kommentarer och erfarenheter från våra kunder som använder AVUX.

Titta på videon nedan för att se vad Rukakeskus Oy: s fastighetsförvaltare – Mikko Hänninen tycker om AVUX.

Du kan också läsa våra kunders kommentarer om AVUX nedan.

Våra kunder:

Mer än 150 nöjda fastighetsföretag är redan våra kunder. Är du den nästa?

Upplevelse av att använda AVUX

Samuli, VD för LEKITEK, delar med sig av sina erfarenheter med AVUX.

LEKITEK Oy tillhandahåller fastighetsförvaltningstjänster i Lempääläområdet. De är kända som en tjänsteleverantör för kommunen och kommunkoncernen i Lempäälä, men betjänar också privata bostadsbolag och företag. Deras tjänster inkluderar fastighetsunderhåll, städning, landskapsarkitektur, byggnation, idrottsplatser, lastbilstransporter och garagetjänster.

-Vi valde AVUX eftersom det är ett mycket mångsidigt affärssystem som ständigt utvecklas efter våra kunders önskemål och behov. Det gav oss viktiga funktioner och var enkelt att implementera. Vi tittade på flera affärssystem, men AVUX var det som bäst uppfyllde våra behov.

Samuli säger att AVUX har effektiviserat tjänsteleveransen och sparat mycket tid.

-Gränssnittet mot vårt ekonomisystem gör det enkelt att fakturera. Vi kan leverera en verkligt transparent tjänst till våra kunder.

AVUX omfattande rapporteringsfunktioner berömms också av Samuli. Programvaran gör det enkelt att hämta all information man behöver från systemet.

-Jag har stött på flera ERP-system för fastighetsförvaltning under min karriär och jag vågar påstå att AVUX är den bästa och mest mångsidiga programvaran för fastighetsförvaltning. Jag kan varmt rekommendera AVUX till alla!

Boka en kostnadsfri demo!

Låt oss presentera AVUX för dig så kan du vara säker på dess förträfflighet. För detta behöver vi bara 30 minuter – 1 timme av din tid.

Du kan enkelt boka en demonstration direkt nedan.